Bij een Reiki behandeling leg je je handen op je lichaam in verschillende posities. De vibratie van het licht dat door je handen stroomt zal altijd hoger zijn dan de vibratie van je lichaam. Dus, om je vibratie te verhogen en specifieke aandoeningen te behandelen, word je verondersteld te gaan zitten en je handen op je lichaam te plaatsen om de energie te sturen naar de plek waar het nodig is. Elke ziekte manifesteert zich in eerste instantie als een subtiel energietekort of een opeenhoping van kwade energieën. Deze kwade energieën manifesteren zich dan in het fysieke lichaam als een ziekte. Met Reiki behandeling therapie wordt je lichaam gezuiverd van slechte energieën. Op deze manier wordt je lichaam weer van energie voorzien en worden alle slechte energieën die tot een ziekte kunnen leiden geëlimineerd. Deze vorm van behandeling biedt veel voordelen voor de gezondheid.

Reiki behandeling voor genezing

Reiki heeft bewezen heilzaam te zijn bij een verscheidenheid aan aandoeningen en de meeste mensen zien het als een soort aanvullende behandeling die nooit in plaats van een conventionele therapie mag worden gebruikt. De reikibehandeling heeft bewezen heilzaam en effectief te zijn voor ernstig zieke personen die de juiste conventionele medische zorg ontvangen. Ook is aangetoond dat reiki behandeling een gunstige invloed heeft op de gezondheid van veel mensen die zijn behandeld in omstandigheden van ernstige stress of hoge bloeddruk, waardoor het een effectieve manier van behandeling is.

Reiki behandeling als ontgifting

Reiki behandeling is een bekende holistische behandelingsmethode en het is een uitstekend ontgiftingsmiddel dat lichamelijke genezing en ontspanning op meerdere niveaus kan bevorderen. Een groot aantal mensen heeft dus baat gehad bij deze methode van effectieve genezing. De reikibehandeling heeft een specifieke functie bij de behandeling van drugs- en alcoholverslaafden, evenals bij de verlichting van lichamelijke symptomen en de ontspanning van lichaam en geest. Het merendeel van de patiënten staat huiverig tegenover deelname aan reiki sessies. De patiënten die zich niet op hun gemak voelen om aan de sessies deel te nemen, hebben vooral te maken met een gebrek aan vertrouwen. De effecten van reiki behandeling daarentegen verminderen het trillen van het lichaam aanzienlijk binnen een half uur na de therapie. Bovendien komt het schudden bij de meeste patiënten niet meer terug nadat het is opgehouden. Dit komt omdat wanneer het lichaam zich comfortabel en gesteund begint te voelen, boosheid en schaamte verdwijnen en patiënten vriendelijker en meer medelevend worden. Daarom hebben patiënten na een reiki behandeling minder kans op destructieve emotionele uitbarstingen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten